«

»

jan 01

Világvége várások az ókortól napjainkig

VILÁGVÉGE VÁRÁSOK AZ ÓKORTÓL NAPJAINKIG
Fejtsük meg együtt az ősi világ üzeneteit!
4 részes előadássorozat

 

Egy 2012-ben készített és 21 országra kiterjedő nemzetközi felmérés szerint a világ lakosságának 14%-a azt feltételezi, hogy még élete során eljön a világvége, sőt a megkérdezettek 10%-a hisz a maják naptárában, amelyről azt állítják, hogy 2012 vége elhozza az apokalipszist. Az emberek 8%-a már kifejezetten idegességet vagy félelmet érez amiatt, hogy rövidesen eljön a világvége. Hazánk lakosságának várakozásai szinte azonosak az átlaggal: 14% véli úgy, hogy még élete folyamán bekövetkezik a világvége, 12% elfogadja a maják idei évre vonatkozó prognózisát és 8% erősen aggódik is a prófécia megvalósulása miatt.

Hogyan gondolkodik Ön erről a kérdésről? Gondolt már arra, hogy utánajárjon ennek a kérdésnek? Most lehetőséget kínálunk Önnek és kedves családjának arra, hogy kényelmesen hátradőlve vegyen részt egy ilyen kalandban!

Utazzon velünk, és élje át a különleges történeteket!

1. előadás: A Maja kód rejtélye
Mit tudunk a maja civilizációról? A maja naptár titka – valóban 2012.12.21-re jövendölték meg a világvégét? Miért mutattak be emberáldozatokat? Mi az oka civilizációjuk hirtelen eltűnésének?

2. előadás: Ahol a halottak életre kelnek…
Hogyan gondolkodtak a világvégéről az ősi Közel-Keleti civilizációk: az egyiptomiak, perzsák, babiloniak, edomiták és a zsidóság? Piramisok, sziklasírok, és ősi jövendölések nyomában. Barangolja be velünk ezeket a titokzatos területeket!

Kiegészítő előadás:
Mit tanít a Biblia Jézus második eljövetelével kapcsolatban?

3. előadás: Egy ókori király álma, amely feltárta a jövőt
Hogyan gondolkodtak a világ történelméről és végéről a perzsák, babilóniaiak és a zsidóság? Ismerje meg egy ókori király álmát, amely összetört egy világbirodalmat és feltárta a jövőt egészen a világ végéig!

 
Az előadások az időjárástól függően január végén-február elején folytatódnak!

Érdeklődni lehet: 06/30 664-3128