«

jan 31

Ugorj fejest az életbe!

Vég nélküli szabadesés = szerelem
Felkészülés a házasságra

Ezzel a címmel vette kezdetét 2022. január 15-én az a 6 részes ifjúsági programsorozat, amely a fiatal felnőttek számára biztosít lehetőséget olyan alapvető kérdések megbeszélésére, mint a párválasztás, családalapítás, gyermeknevelés, vagy az anyagiakkal való megfelelő gazdálkodás. A téma iránt nagy érdeklődés mutatkozott, ugyanis az ország több pontjáról is érkeztek hozzánk: Budapestről, Pécelről, Vecsésről, Nyírpazonyból, Hajdúhadházról, Gyuláról, Hajdúböszörményből, Tiszavasváriból és Debrecenből. A zenei szolgálatokat a BlesSings kórus vezette, az igét pedig Palotás Kristóf ifjúsági osztályvezető hirdette, amely megtekinthető az alábbi videón:

Délután az igehirdetéshez kapcsolódva, kisebb csoportokat alkotva beszélgettünk a házassággal kapcsolatos kérdésekről, este pedig a sporté volt a főszerep, melynek helyszíne a Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpont volt. A jelenlévők az alábbi sportokban próbálhatták ki magukat: foci, floorball, röplabda, bowling, fallabda és ping-pong.
Hálásak vagyunk az Úrnak ezért az áldásokban gazdag közösségi alkalomért!

A sorozat második, eredetileg február 12-ére tervezett alkalma az aktuális járványügyi helyzet miatt később lesz megtartva. A soron következő alkalmak címei:

  • A házasság fizikai alaptörvényei
    Énből mi/Kommunikáció/Konfliktuskezelés
  • A nemek háborúja
    Különbözőségek férfi és nő között
  • Örökölt sorsunk
    Kötődés és rugalmasság
  • Gazdálkodj okosan!
    Intimitás/pénzkezelés
  • Mikor és hogyan váljunk jó szülőkké?